Durant tot el mes de juliol la botiga Singulars de Terrassa ofereix una liquidació amb descomptes del 30%, 50%, 70% i promocions 2×1. És una molt bona oportunitat per avançar-se a la tornada a l’escola i comprar molt bé de preu els productes que et facin falta.

Tenim promocions de 2×1 i descomptes de fins al 70% en diferents productes de la nostra botiga perquè et surti més econòmic la tornada a l’escola.

Avançat a les compres de setembre i beneficia’t d’importants avantatges, comprant els articles que necessites a la nostra botiga Singulars de Terrassa.

Motxilles, estoigs, llibretes i carpetes, amb importants descomptes per a una tornada a l’escola més econòmica

La botiga Singulars de Terrassa t’ofereix descomptes del 70%, 50% i 30% i promocions 2×1 en diferents articles útils per al curs 2019-2020, que està a punt de començar.

Perquè no li falti de res al teu fill/a quan comenci l’escola i perquè et puguis estalviar uns dinerets en material escolar, a la nostra botiga de Terrassa hem pensat en fer-te una promoció molt atractiva al juliol.

Durant aquest mes, t’oferim descomptes molt atractius en motxilles, estoigs, llibretes i carpetes perquè et puguis estalviar uns diners en els productes que necessita el teu fill per començar el nou curs escolar.

El millors material escolar a la teva botiga Singulars de Terrassa

A Singulars oferim als nostres clients de la ciutat de Terrassa el material que necessita el seu fill/a en el seu dia a dia a l’escola.

Posem a la seva disposició, a un preu molt atractiu, estoigs, carpetes, llibretes o motxilles.

A Singulars tenim tot el que necessites perquè la tornada a l’escola sigui del tot profitosa per al teu fill/a. Avança’t al nou curs escolar amb els articles de liquidació de juliol. T’oferim els millors productes, al millor preu!