Arriba el Nadal i des de Singulars et volem ajudar a decorar casa teva. S’acosta l’època de l’any on toca fer canvis dins de casa. Posar l’arbre de Nadal, el Pessebre, llums, Pares Noels, figuretes, etc. És per això que t’oferim tot tipus de decoració amb diferents productes perquè puguis escollir els que més t’agradin.

A Singulars, et volem oferir propostes per fer brillar casa teva aquest Nadal. Pots decorar tant l’interior, com l’entrada o la façana. Que no es quedi cap racó sense saber que ja arriba el Nadal!. A la nostra botiga pots trobar diferents boles brillants per penjar el teu arbre de Nadal, postals per decorar el teu menjador, cintes per embolicar la base d’espelmes… Un munt d’articles per decorar casa teva.

Has provat els nous sprays de Edding? Ja han arribat a la nostra botiga i ens encanta! És un material de molt bona qualitat, que t’oferim a Singulars perquè puguis deixar volar la teva imaginació i crear el que més desitgis!

No ho dubtis, si estàs buscant com decorar casa teva, vine a Singulars i busca la teva millor proposta. Podràs trobar-nos a l’ Avinguda Jaquard número 70, a Terrassa. T’esperem!