El proper divendres 24 de novembre es el Black Friday! Per si encara no saps que és, només cal dir que és un dia on els descomptes i les ofertes volen. Pots trobar molt bones oportunitats de compra dels teus productes preferits amb grans descomptes pel Black Friday.

A Singulars estem de celebració i pots gaudir TOTA LA SETMANA (de dilluns a dissabte) amb importants descomptes pel Black Friday a la nostra botiga, per inaugurar la temporada de Nadal. T’oferim la possibilitat d’adquirir els nostres productes a un preu que mai imaginaries i a més, tens temps durant tota la setmana!

Per començar els descomptes pel Black Friday, a Singulars t’oferim descomptes de fins al 60% en varis dels nostres articles i productes que hem seleccionat a la nostra botiga.

També et proporcionem fins a un 40% de descompte en articles seleccionats per nosaltres de la marca Gorjuss, un dels nostres productes estrella. Aquestes nines tan peculiars están molt solicitades i podem comptar amb més productes d’aquestes com llibretes, bolígrafs, capses, etc. Vine a la nostra botiga i podràs veure tots els productes d’aquesta marca on s’han aplicat descomptes pel Black Friday. Disposem d’una molt àmplia gamma d’aquests productes.

Per altra banda també t’oferim Tampons Aladine a 6€ la caixa per a que puguis fer les teves millors estampacions. Es tracta de material de primera qualitat i a un preu que mai imaginaries gracies els descomptes pel Black Friday.

I això no acaba aquí, durant aquesta setmana fantàstica, trobaràs els papers d’scrap a 2 unitats per 1€. Una oferta increïble que no pots deixar escapar!

A més, a Singulars trobaràs tot el material i les millors marques per aquest Nadal. No  deixis escapar els descomptes pel Black Friday d’aquesta setmana, vine a la nostra botiga!!!.