Singulars ofereix els productes de copisteria més econòmics de Terrassa amb la promoció exclusiva per a estudiants de qualsevol universitat catalana. Ningú ofereix més fotocòpies LOW COST a Terrassa que nosaltres!

Fotocòpies LOW COST a Terrassa

A Singulars som conscients que la vida universitària comporta moltes despeses (matrícules, material, etc.) i pocs ingressos econòmics. Per això oferim durant un any un descompte del 70% en tots els productes de copisteria, ja siguin impressions en blanc i negre o en color.

Descobreix com et pots beneficiar d’aquesta promoció exclusiva per a universitaris.

Què has de fer per tenir més del 70% de descompte en copisteria?

A Singulars et volem ajudar a fer més lleugera l’estada a la universitat. Per això et volem oferir un 70% de descompte durant un any en productes de copisteria, així com fotocòpies, etc.

Per poder gaudir d’aquesta promoció exclusiva has de seguir les següents passes:

  1. Clica “M’agrada” a la nostra pàgina de Facebook.
  2. Envia’ns un comentari amb la titulació que estàs estudiant i la universitat on estàs matriculat.
  3. Quan vinguis a la nostra botiga, diga’ns-ho i automàticament t’aplicarem el descompte.

Aquests són les passes que has de seguir si vols tenir el privilegi de tenir un 70% de descompte en els productes de copisteria. Una promoció exclusiva per a estudiants universitaris perquè som conscients de les dificultats del col·lectiu.

L’etapa universitària és, segurament, la fase de la vida que presenta més reptes i més entrebancs en el camí cap el somni personal i professional. Per fer-te una mica més senzill el trajecte, et proposem aquesta promoció exclusiva en el preu dels serveis de copisteria.

Singulars és la botiga d’arts gràfiques de Terrassa. En aquest establiment trobaràs serveis molt interessants per a l’estudiant universitari i les fotocòpies més LOW COST de Terrassa. Quan vinguis, ja veuràs com el preu és  inmillorable. T’hi estem esperant!