Ara que s’acosta el dia del pare, pot ser que requereixis imprimir fotos a l’instant a Terrassa, per fer un regal emotiu, econòmic i només vostre. A Singulars, disposem de diverses mides de fotografies: 10x15cm – 11.5x15cm – 13x18cm – 18x23cm. Això et permetrà escollir quina vols que sigui la grandària de la imatge, també tenint en compte la qualitat d’aquesta.

Si a més d’imprimir fotos a l’instant a Terrassa, desitges un marc de fotos per fer més complet el teu regal, també et podem ajudar. A la nostra botiga tenim diversos marcs de fotos per tal que puguis escollir aquell que més s’adapta als teus gustos.

Aquella imatge tan divertida de l’estiu, la de l’últim Nadal, la del seu aniversari… Moments inoblidables que sens dubte voldràs retenir per sempre i, quina millor manera de fer-ho, que imprimint-ho per fer un àlbum fotogràfic o decorar casa teva amb un marc de fotos. Avui en dia, estem molt acostumats a guardar les nostres imatges a l’ordinador, a pujar-les a les xarxes socials… Però, i si els hi passes qualsevol cosa? Assegura els teus records amb nosaltres, som especialistes en imprimir fotos a l’instant a Terrassa.

Queden hores per un aniversari o una data important i no tens regal? Vine a Singulars i tindràs en un moment un regal ràpid que segur que agrada a qui el rep. Amb les fotografies sempre l’encertaràs, ja que a tots ens agrada poder materialitzar els records. Com diuen, una imatge val més que mil paraules i quina millor manera de dir al pare, a la mare, a la teva parella o a un amic que l’estimes, que amb les vostres millors imatges junts.

Ara, si requereixes imprimir fotos a l’instant a Terrassa, ja saps on dirigir-te. A Singulars t’assessorarem per tal que escullis la millor mida per cada fotografia i el teu regal sigui perfecte. Consulta’ns ja a la nostra botiga!