Vols guanyar una llumineta de Nadal? Amb Singulars ho tens fàcil. Arriba el Nadal, l’època preferida de l’any de molta gent. Estem de celebracions, festes, reunions familiars, sopars divertits, els carrers plens de llums, compres… I aquí a Singulars no volem ser menys, i celebrem aquesta època amb tu.

És per això que volem sortejar una llumineta de Nadal tot plena dels millors materials d’scrap. Aquest sorteig se celebrarà el dia 31 de Desembre amb la Grossa (no oblidis comprar el teu butlletí!!!). La nostra llumineta de Nadal està valorada en 365€ i la participació, o sigui, un número val 2,50 €. Deixaràs córrer aquesta oportunitat?

Trobaràs tot dels millors productes d’scrap: maquinària, troqueladores, papers, segells, fustes, crop a dile, x cut, etc. Un munt de material que podràs utilitzar per dissenyar les teves pròpies manualitats i deixar sortir l’artista que portes dins.

Aprofita aquesta oportunitat i vine a comprar el teu número per participar en la nostra llumineta de Nadal! Aprofita que es Nadal i si guanyes, regala els teus millors dissenys a les persones que més estimes. Anima’t a participar, t’esperem a Singulars! Podràs trobar-nos a l’Avinguda Jacquard número 70 a Terrassa (Barcelona).