Desde Singulars et presentem un nou taller d’Scrapbook. El proper dia 13 d’agost a les 10h durem a terme el taller “Album Frida” amb sobres i enquadernació d’espina. Tallerista Ariadna Simó. Recurdeu que hi ha places limitades, més informació: 936 933 804.

Vine a gaudir i a aprendre noves tècniques, t’esperem! I, si per aquest taller d’Scrapbook ja arribes tard, recorda que anem fent cursos periòdicament. Només has d’estar atent/a al nostre Facebook o consultar a les nostres venedores quan vinguis a la nostra botiga.

T’explicarem les tècniques més usades en el món de l’scrap i t’aconsellarem com fer les manualitats més originals. Postals, àlbums, llibretes… tot allò que se t’acudeixi amb la teva imaginació. Normalment, cada taller està dedicat a una temàtica concreta, però sempre ens pots proposar què és allò que vols aprendre a fer per tal que ho tinguem en compte en la programació de propers cursos.

Singulars, com el seu nom indica, és una botiga que des de la seva creació ha apostat per la novetat i la “singularitat”. Per això s’hi ha creat un espai on posar la una secció scrapbook a Terrassa que ha quedat molt complerta. I, si ja ets un incondicional de l’Scrapbooking i el que necessites és material, recordar-te que a Singulars som especialistes. Tenim decoracions i cintes de tot tipus per fer de les teves manualitats unes peces úniques i originals. A més, pots demanar assessorament a les nostres venedores i estaran encantades d’ajudar-te i oferir-te sempre allò que s’adequa al que estàs buscant.

No t’ho pensis més! Apuntat a un nou taller d’Scrapbook i descobreix aquesta nova tècnica amb nosaltres.