Nova secció d’scrapbook a Singulars. El 30 d’octubre del passat 2016, Unió Papers va tancar les seves portes per cedir l’espai a la Copisteria Unió, que d’aquesta manera va créixer i ha ampliat els serveis que ofereix als seus clients. Això però va suposar traslladar l’apartat de manualitats a l’altra botiga del grup, Singulars. Així, en el nostre establiment ubicat a l’Avinguda Jacquard número 70, s’hi va crear una nova secció d’scrapbook pels amants de les manualitats.

Singulars, com el seu nom indica, és una botiga que des de la seva creació ha apostat per la novetat i la “singularitat”. Per això s’hi ha creat un espai on posar la nova secció d’scrapbook que ha quedat molt complerta.

A més, l’espai s’ha aprofitat al màxim. D’aquesta manera, a la nova secció d’scrapbook s’hi poden trobar tots les productes que un scraper/a necessita per dur a terme els seus projectes, ja siguin productes més bàsics com tintes i paper o altres articles no tan habituals, com per exemple màscares. I és que el nostre material intenta abastar totes les tècniques possibles, de manera que es pugui trobar el que es busca, ja sigui per fer un projecte d’scrapbook més senzill com per a projectes més elaborats com, per exemple, les tècniques mix media.

Cal apuntar que, l’espai reduït, pot suposar un avantatge, ja que cal rotar molt més els productes i fer compres de material nou tot sovint. D’aquesta manera, a la nova secció d’scrapbook de Singulars es pot trobar el més nou i actual del mercat. A més, es treballa amb marques que aposten per la qualitat i la innovació però sense deixar de banda el cost. La premissa és la millor qualitat, el millor producte i el millor preu. Per això comptem amb articles de firmes com Docraft, Distress, Carta Bella i Stamperia, entre d’altres.

Atenció al client

A partir del mes de febrer tenim previstos molts tallers a la nova secció d’scrapbook. Ara s’està acabant de condicionar la part de dalt de la botiga per tal de poder crear un espai tranquil i agradable on alumnes i talleristes puguin treballar el més a gust possible. Els tallers és publicitaran puntualment mitjançant el nostre Facebook i a la botiga. Les informacions addicionals és podran obtenir trucant al nostre establiment, al telèfon 936 93 38 04.

El més important és que, tant a Singulars com a Centre Digital Unió, apostem per l’assessorament al cent per cent. D’aquesta manera el client sap què necessita en cada cas i el podem orientar per tal que obtingui el que està buscant. Així que si ets una persona a qui li encanta fer manualitats, no t’ho pensis més i vine a descobrir la nostra nova secció d’scrapbook. Hi trobaràs tot el que busques i a preus increïbles.