El proper 14 de Març farem un taller destinat al dia del pare amb els retoladors Posca. Coneixes el Posca? Nosaltres t’explicarem tot el que pots fer amb Posca (el retolador més polivalent del mercat).

 

Des de fa 30 anys, POSCA és el marcador de referència per a la creació artística a tot el món. A principis dels 80, el marcador de pintura POSCA es va convertir en l’eina fetitxe de les comunitats artístiques de la cultura urbana, en particular, entre els grafiters, que van adoptar ràpidament aquest marcador, ja que responia a les seves necessitats: pràctic i eficaç, ideal per tenir sempre a mà pintura per poder expressar-se al carrer i compartir la seva creació amb tots els ciutadans. L’èxit va ser tal, que va començar a estendre més enllà de l’espai urbà. Així, els artistes d’estudi van començar a “sortir fora” per fer art de carrer, mentre que els grafiters van començar a treballar sobre llenç. Aquests intercanvis d’una comunitat artística a una altra sustenten el renom internacional de la marca POSCA, que des de llavors no deixa de conquistar a nous usuaris. Avui en dia, POSCA impulsa l’art per a tots els públics i en tots els mitjans, des de street art a Belles Arts, passant per il·lustracions, grafits, retrats i qualsevol forma de personalització. POSCA ofereix un llenguatge universal i de fàcil accés, tant per a creacions efímeres com permanents, que reuneix artistes i aficionats de totes les edats al voltant d’una mateixa passió: la creació artística!

 

Reserva la teva plaça a la botiga o bé envia un mail a manualitats@singulars.cat

Taller Posca el dia 14 de març de 10.30h a 12.30h. On pintarem una Tote Bag amb Posca (15 € Tot el material inclòs) i et regalem 2 Posca. Apte per a nens a partir de 6 anys acompanyats d’un adult.