Et confirmem els tres tallers de manualitats del mes de juny a Singulars. Els propers dissabtes 8, 15 de juny i el dimecres 26 de juny a la nostra botiga de l’avinguda Jacquard de Terrassa.

El segon cap de setmana de juny podràs assistir a la nostra botiga Singulars de Terrassa al taller “Mini Album Mix Media”. En el taller del 8 de juny aprendràs a crear un àlbum de fusta mixmedia des de zero. Aplicarem diverses tècniques mixmedia i treballarem per capes aplicant textures. És un àlbum de 15cmx15cm, on pots portar fins a 10 fotos. Et garantim un matí ple de creativitat i diversió.

A més, el dissabte 15 juny tens una cita a la botiga de Singulars per assistir al taller “Multicarga-One Stroke Pinzellades”. Es tracta d’un taller d’iniciació a la Multicarga, una tècnica de pintura que no requereix coneixements de pintura ni dibuix, on aprendràs les principals pinzellades, per tenir una bona base de la Multicarga. Aprendràs la tècnica, carregant el pinzell en dos o més colors, per realitzar boniques flors, per poder decorar els teus treballs manuals, mobles, parets, ampolles, scrapbook, etc…

El tercer taller del mes de juny és el dimecres 26 de juny. A la nostra botiga de Singulars tindrem el taller àlbum Unicorn de nivell iniciació. Aprendrem algunes de les tècniques bàsiques de l’scrap. Treballarem amb pintura acrílica, segells, papers, washitape i molt més… Ho farem sobre un àlbum de canvas blokum i el nostre Unicorn.

Vine als tallers de manualitats del mes de juny i podràs aprendre les tècniques més útils per aplicar a les teves creacions.

Et deixem aquí la informació d’interès sobre aquests tallers:

Taller Mini Album Mix Media
Data: 8 de Juny
Horari: 10h a 13h.
Tallerista Mima Molina
Preu 38€ TOT INCLÒS.

Taller Multicarga-One Stroke Pinzellades
Data 15 Juny
Horari 10h a 13:30h
Preu: 45€
Interessades trucar a Singulars Av.Jacquard, 70 – Terrassa
Telf. 936 933 804 , a la botiga o per correu a info@singulars.cat
Places limitades

Taller Àlbum Unicorn
Data: Dimecres 26 de Juny
Horari: de 17h a 19h.
Tallerista: Ariadna Simó
A partir de 7 anys.
Informació i reserves al 93 693 38 04 a la nostra botiga o a info@singulars.cat