Grans descomptes a les rebaixes de Singulars.
Ha arribat un dels moments més esperats de l’any pels consumidors: les rebaixes! Després de fer tants regals a la família i als amics, és hora que ens dediquem un capritx a nosaltres mateixos. O que aprofitem per adquirir aquell producte que durant la temporada hem anat deixant de banda. Per això us tenim preparats grans descomptes a les rebaixes de Singulars.

En material escolar, les rebaixes de Singulars són enormes, i poden arribar a ser de més del 50%. Així, podeu trobar motxilles de primeres marques de mida gran (hi cap la carpeta) des de 10 euros. Les carpetes classificadores estan a partir de 5 euros i els estoigs a partir de només un euro. I també les llibretes de tapa dura a conjunt, que les trobareu a tres euros.

Quant als productes de la marca Gorjuss (una nina que està molt de moda i que les nenes van boges per tenir) els descomptes especials per les rebaixes de Singulars van des del 10% fins al 40%. Així, per exemple, si durant la temporada normal trobeu la maleta trolley a 185 euros, ara podrà ser vostra per 125 euros.

En bosses de senyora també hi ha descomptes força interessants, igual que en material d’scrap de nadal, que està rebaixat en un 15%. A més a més, les rebaixes de Singulars inclouen altres promocions, com les que es poden trobar amb el conjunt d’escriptori Senfort: si us quedeu dues peces, us fem un 20% de descompte i, si us en quedeu tres o més, un 30%. I si encara no heu sigut a temps de comprar el calendari per aquest 2017, ara és el moment. Si veniu a la botiga i en feu un de gran amb una pàgina per cada mes, us en regalarem un altre completament gratuït de mida A5 a més d’un imant.

No deixeu perdre totes les oportunitats que us oferim a les rebaixes de Singulars. Segur que trobareu allò que estàveu buscant i a uns preus que us costaran de creure. Correu, que vola!