El proper 19 de març és el Dia del Pare. Moltes vegades, anem amb el temps just i això ens fa acabar regalant les mateixes coses de sempre. Aquest any, des de Singulars, t’oferim aquesta llista de regals originals pel dia del pare. Així, de ben segur l’endevines! Demostra-li com és d’especial per a tu amb aquestes opcions.

  1. Maletins Gabol. Pràctics maletins tant pel dia a dia com per anar a la feina. Sens dubte, una bona manera perquè sigui on sigui se’n recordi de tu. Disposem de diverses mides i formats per tal que puguis escollir el que més s’adapti a les seves necessitats.
  2. Joc d’escriptori Gabol. Si busques un regal útil, però a l’hora original, aquests jocs d’escriptori seran perfectes. Podràs escollir el color que més s’adapti al teu pare, entre colors com verd, taronja, blanc, marró o, per aquells més atrevits; fins i tot rosa o lila.
  3. Estoig. Un llibre ben diferent! A dins inclou una grapadora, trepant, etc. Si no te l’imagines, pots venir a veure’l a la nostra botiga!
  4. Bolígrafs Faber Castell. Bolígrafs i plomes estilogràfiques de tots els tipus i colors per tal que puguis escollir aquell que més agradarà al teu pare. Un regal molt pràctic, que gairebé no ocupa espai i que podrà fer servir en el seu dia a dia.
  5. Regals personalitzats. Si fa temps que no li dius que l’estimes, aquests regals són una bona manera de fer-ho. Tasses, samarretes, i tot allò que puguis imaginar amb la vostra foto de l’últim estiu o aquella que més t’agradi i millors records us porti.

No perdis l’oportunitat de sorprendre’l amb aquests regals originals pel dia del pare. Un dia per reconéixer-li tot el que ell fa per tu durant tot l’any. Afanya’t, encara ets a temps de venir a la nostra botiga i trobar allò que més s’adaptarà als seus gustos i preferències. A més, podràs comptar amb el nostre assessorament en tot moment.