S’acosta el 19 de març, dia del pare, i potser encara no saps què regalar-li. Trobar el regal perfecte sempre és difícil i molt sovint caiem en els típics regals de sempre.

Vols que els regals pel dia del pare siguin únics? Que se li pot regalar a un pare?

A un pare se li pot regalar pràcticament qualsevol cosa però si és un detall personalitzat millor que millor. A Singulars tenim el que necessites: tot tipus de regals personalitats ideals pel dia del pare.

Trobaràs diferents objectes; tasses, bolígrafs, agendes, samarretes, USB de memòria, marcs de fotos i a tots preus… Les idees no s’acaben i alhora t’oferim la possibilitat de personalitzar els regals i donar el teu toc personal perquè siguin uns autèntics regals pel dia del pare 100% pensats per ells.

Només has de buscar l’objecte ideal i personalitzar-lo amb el teu millor missatge o amb la vostra foto especial. Demostra-li que és una persona important i que mereix un regal únic.

A què estàs esperant? El dia del pare està massa a prop! Només cal que triïs un dels nostres regals i segurament li trauràs més d’un somriure. Pots visitar-nos a la nostra botiga Singulars a l’Avinguda Jacquard número 70a de Terrassa de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 o els Dissabtes de 10:00 a 14:00.

I si quan estàs buscant els regals pel dia del pare a la nostra botiga no tens les idees clares, no et preocupis! Pregunta als nostres treballadors i t’atendran amb molt de gust.

Recorda que a SINGULARS trobaràs els millors regals pel dia del pare 100% personalitzats.