Per Sant Jordi farem un Túnel Book a la secció scrapbook a Terrassa. Aquest tipus de treball recrea els teatres antics de paper, jugant amb diferents capes per crear un efecte 3D. Treballarem amb cartó i aprendrem a fer un acordió per muntar l’estructura del Túnel Book. Per a la decoració faríem servir papers exclusius de SINGULARS.

Singulars, com el seu nom indica, és una botiga que des de la seva creació ha apostat per la novetat i la “singularitat”. Per això s’hi ha creat un espai on posar la una secció scrapbook a Terrassa que ha quedat molt complerta.

A més, l’espai s’ha aprofitat al màxim. D’aquesta manera, a la secció scrapbook a Terrassa s’hi poden trobar tots les productes que un scraper/a necessita per dur a terme els seus projectes, ja siguin productes més bàsics com tintes i paper o altres articles no tan habituals, com per exemple màscares. I és que el nostre material intenta abastar totes les tècniques possibles, de manera que es pugui trobar el que es busca, ja sigui per fer un projecte d’scrapbook més senzill com per a projectes més elaborats com, per exemple, les tècniques mix media.

El més important és que, tant a Singulars com a Centre Digital Unió, apostem per l’assessorament al cent per cent. D’aquesta manera el client sap què necessita en cada cas i el podem orientar per tal que obtingui el que està buscant. Així que si ets una persona a qui li encanta fer manualitats, no t’ho pensis més i vine a descobrir la nostra secció scrapbook a Terrassa. Hi trobaràs tot el que busques i a preus increïbles.

Per més informació, envia un mail a info@singulars.cat o bé truca al 93 693 38 04.