Singulars, com el seu nom indica, és una botiga que des de la seva creació ha apostat per la novetat i la “singularitat”. Per això s’hi ha creat una secció d’scrapbook a Terrassa molt complerta on l’espai s’ha aprofitat al màxim. D’aquesta manera, a la secció d’scrapbook a Terrassa s’hi poden trobar tots les productes que un scraper/a necessita per dur a terme els seus projectes, ja siguin productes més bàsics com tintes i paper o altres articles no tan habituals, com per exemple màscares. I és que el nostre material intenta oferir totes les tècniques possibles, de manera que es pugui trobar el que es busca, ja sigui per fer un projecte d´scrapbook més senzill com per a projectes més elaborats.

D’aquesta manera, a la secció d’scrapbook a Terrassa de Singulars es pot trobar el més nou i actual del mercat. A més, es treballa amb marques que aposten per la qualitat i la innovació però sense deixar de banda el cost. La premissa és la millor qualitat, el millor producte i el millor preu. Per això comptem amb articles de firmes com Docraft, Distress, Carta Bella i Stamperia, entre d’altres.

Atenció al client
Tenim previstos molts tallers a la secció d’scrapbook. Els tallers és publicitaran puntualment mitjançant el nostre Facebook i a la botiga. Les informacions addicionals és podran obtenir trucant al nostre establiment, al telèfon 936 93 38 04. El més important és que, tant a Singulars com a Centre Digital Unió, apostem per l’assessorament al cent per cent. D’aquesta manera el client sap què necessita en cada cas i el podem orientar per tal que obtingui el que està buscant. Així que si ets una persona a qui li encanta fer manualitats, no t’ho pensis més i vine a descobrir la nostra
nova secció d’scrapbook a Terrassa. Hi trobaràs tot el que busques i a preus increïbles.