Singulars participa a la propera edició de la fira d’scrapbooking Scrap Plus, que arriba a Sitges el cap de setmana del 29 al 31 de març.

La fira Scrap + de Sitges pretén convertir-se en un punt de trobada de l’Scrapbooking. L’objectiu de l’esdeveniment és la difusió de l’art de l’scrap en un ambient festiu, d’intercanvi i aprenentatge.

Podreu participar en tallers i sorteigs, assistir a exposicions i trobades i adquirir tots els productes que vulgueu.

Amb Singulars, durant l’esdeveniment tindreu l’oportunitat d’assistir a una demostració de pouring, aquarel·la i homedecor a càrrec de la tallerista Ariadna Simó. A més, podreu gaudir de diferents activitats i tallers i participar-hi.

Programació de Singulars a la fira Scrap Plus de Sitges

  • Divendres 29 a les 14h presentarem les col·leccions de comunió i primavera. Creacions de paper realitzades amb aquarel·la i impressió digital, creades per Ariadna Simó i Stendhal Giménez
  • Dissabte 30 podreu gaudir de demostracions de MULTICARGA de 12 a 13h i de 17 a 18h amb la tallerista Carme Josa.

A més d’això, tenim preparades diferents sorpreses i regals per als assistents. No us ho podeu perdre!

Ens trobareu al Passeig de la Ribera durant els dies 29, 30 i 31 de març. L’entrada és totalment gratuïta. Us la recomanem i us hi esperem!

Singulars ofereix una secció Scrap on podreu trobar tot el que necessiteu per les vostres manualitats: Pinzells, coles, papers, washi tape, vernís i cintes són alguns dels productes que podeu adquirir. A més, t’oferim assessorament personalitzat i disposem d’una màquina làser per tallar fustes personalitzades.

A Singulars podeu trobar tot tipus de serveis d’arts gràfiques i edició, així com materials de papereria. La nostra especialitat és l’edició de llibres, manuals, catàlegs i revistes en blanc i negre i en color. Podeu venir a revelar les vostres fotografies a l’instant i adquirir els vostres regals i material d’empresa.