Proposem el taller scrap per nens per celebrar el Dia Mundial de la Infància, que es celebra tots els anys el 20 de novembre, és un dia dedicat a tots els nens i nenes del món.
L’objectiu de celebrar aquest dia és recordar que els nens són el col·lectiu més vulnerable i posar-los en el punt de mira. És un dia per cridar l’atenció sobre la situació dels infants més desfavorits, donar a conèixer els drets que tenen els nens i nenes a més de conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.

A Singulars, per celebrar aquest dia, proposem el taller scrap per nens. Durant el dia 20 de novembre, de 17h a 20.30h de la tarda, convidem a tots els nens i nenes que vulguin a fer un taller GRATUÏT. Aquest taller tindrà lloc a la nostra botiga, Singulars, situada a la Avinguda Jaquard número 70.

El taller scrap per nens tractarà de pintar un ren de Nadal amb tintes de segells (especials per nens) a més de fer servir  plantilles per fer estrelles que es posaran al voltant del ren i enganxar gomets.

Per realitzar aquest taller scrap per nens, utilitzarem material de la marca Giotto especial per nens, pensada per a divertit als més petits de la casa jugant i posant en pràctica la seva creativitat, així com oferir seguretat als pares.

Vine amb nosaltres i deixa sortir l’artista que portes dins, t’ho passaràs genial. Tot l’equip de Singulars t’esperem per pasar bons moments amb els nens i nenes de casa!!!

A Singulars trobaràs tot el material per aquest nadal i les millors marques que puguis desitjar perquè els teus fills comencin l’any 2018 amb molta emoció i moltes ganes. No ho deixis per més endavant, ja que les existències s’esgoten!

Més informació >>