El dimecres 26 de juny la botiga Singulars de Terrassa organitza el taller Àlbum Unicorn per a nens i nenes a partir de 7 anys. Serà el tercer taller del mes que celebrem durant el mes de juny a la nostra botiga. Un jornada on hi podràs aprendre scrap des de zero!

Tindrem el taller àlbum Unicorn de nivell iniciació on els participants, nens i nenes a partir de 7 anys, tindran la capacitat d’aprendre algunes de les tècniques bàsiques de l’scrap. Treballarem amb pintura acrílica, segells, papers, washitape i molt més… Ho farem sobre un àlbum de canvas blokum i el nostre Unicorn.

Vine a aprendre scrap i crea el teu àlbum amb l’animal mitològic de moda

L’unicorn és un animal mitològic que més o menys sempre ha estat de moda a causa del seu atractiu. Però la seva popularitat està especialment a l’alça en aquests moments. Si l’any 2017 l’animal més popular a les xarxes socials era el flamenc, des del 2018 l’unicorn no para de guanyar adeptes.

A Singulars som conscients que l’unicorn té una tirada important a casa nostra i es tracta d’una figura que agrada molt als més joves. Per això, ara que ve l’estiu i els nens tenen més temps per aprendre noves coses, proposem un taller de creació d’àlbum d’scrap amb un unicorn a la portada. Així tindràs un àlbum molt divertit per col·locar les fotos que facis aquest estiu.

En el taller et descobrirem totes les tècniques disponibles perquè puguis tenir un àlbum d’scrap molt xulo. A la nostra botiga trobaràs els millors materials per poder-lo crear.

No t’ho pensis més i vine a aprendre scrap al taller Àlbum Unicorn de Singulars! Ho passarem molt bé!

Taller Àlbum Unicorn
Data: Dimecres 26 de Juny
Horari: de 17h a 19h.
Tallerista: Ariadna Simó
A partir de 7 anys.
Informació i reserves al 93 693 38 04 a la nostra botiga o a info@singulars.cat